PIENVARASTOKESKUS VIHTI-NUMMELA

Pienvarasto Vihti-Nummela

Pienvarastokeskus Vihti-Nummela

Avoinna: 24/7 henkilökohtaisilla ovikoodeilla

Osoite: Vesakkotie 12, 03100 Nummela

Puh. 040 160 2000

Email: info@pienvarastokeskus.fi

Tietoa Vihti-Nummela Pienvarastokeskuksesta

Nummelan toimipisteemme sijaitsee lyhyen matkan pääkaupunkiseudulta, josta on nopea ajaa Nummelan Pienvarastokeskuksellemme isoja teitä pitkin. Vihti-Nummela Pienvarastokeskukselta löytyy useita eri kokoisia pienvarastoja väliltä 1,5 m² – 13,5 m². Tämän lisäksi samassa kiinteistössä on vuokrattavissa myös autotallityyppisiä tiloja (>40 m²), jos pienvarastotilat jäävät liian pieneksi.

Vihti-Nummela Pienvarastokeskus sijaitsee Lankilan teollisuusalueella lähellä Nummelan keskustaa ja Porin valtatieltä.

Pienvarasto Vihti-Nummela

Nummelan Pienvarastokeskuksessa tavarat on helppo siirtää pienvarastoihin, sillä kaikki pienvarastot sijaitsevat maan tasalla. Tavaroiden vieminen pienvarastoon onnistuu helposti sisällä olevalta lastausalueelta. Auton tai pakettiauton voi ajaa lastausalueelle nosto-ovesta, jonka saa auki kulkukoodilla. Tavaroiden kuljettamista pienvarastoihin meillä on helpottamassa rullakko, nokkakärryt sekä erillinen tavaran siirtokärry.

Nummelassa niin kuin kaikissa muissakin pienvarastokeskuksissamme on tallentava videovalvonta, jolla valvomme pienvarastojen käyttöä ja sitä, että asiakkaidemme tavarat pysyvät turvassa. Modernit ja lämpimät tilat pitävät tavarat suojassa myös talven pakkasilta. Pienvarastokeskuksemme ovat siistejä ja yleiset tilat käydään siivoamassa säännöllisesti.

Translate »