PIENVARASTOKESKUS TURKU-KAARINA

Pienvarasto Turku-Kaarina

Pienvarastokeskus Turku-Kaarina

Avoinna: 24/7 henkilökohtaisilla ovikoodeilla

Osoite: Kaarikatu 9, 20760 Kaarina

Puh. 040 160 2000

Email: info@pienvarastokeskus.fi

Tietoa Turku-Kaarina Pienvarastokeskuksesta

Pienvarastokeskus Turku-Kaarina on avattu vuoden lopussa 2018. Turku-Kaarina Pienvarastokeskukselta löytyy useita eri kokoisia pienvarastoja väliltä 2,0 m² – 20,0 m². Tämän lisäksi samassa kiinteistössä on vuokrattavissa myös autotallityyppisiä tiloja (>50 m²), jos pienvarastotilat jäävät liian pieneksi.

Turku-Kaarina Pienvarastokeskus sijaitsee Kaarinan Piispanristillä hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Kaarikatu 9, 20760 Kaarina. Turun keskustastakin meidän Pienvarastokeskukselle autolla pääseekin vain 10 minuutissa.

Pienvarasto Turku-Kaarina

Turku-Kaarina Pienvarastokeskus on yksi isoimmista Pienvarastokeskuksistamme. Tässä Pienvarastokeskuksessa pääset ajamaan autolla sisälle asti nosto-ovesta ja sisälle mahtuu kaksi autoa samaan aikaan. Kaarinassa osa pienvarastoista on maantasalla ja osa ajettavan rampin päässä toisessa kerroksessa, joten tavaroiden vieminen varastoon onnistuu helposti. Tavaroiden kuljettamista pienvarastoihin meillä on helpottamassa nokkakärryjä, rullakoita sekä tavaran siirtovaunuja.

Turku-Kaarina Pienvarastokeskuksessa on tallentava videovalvonta sekä kulunvalvonta henkilökohtaisilla ovikoodeilla, jotka lisäävät varastoinnin turvallisuutta. Modernit ja lämpimät tilat pitävät tavarat suojassa myös talven pakkasilta. Pienvarastokeskuksemme ovat siistejä ja yleiset tilat käydään siivoamassa säännöllisesti.

Translate »