Pienvarasto Tampere käytävä

PIENVARASTOKESKUS TAMPERE

Pienvarasto Tampere

Pienvarastokeskus Tampere

Avoinna: 24/7 henkilökohtaisilla ovikoodeilla

Osoite: Hyllilänkatu 3, 33730 Tampere

Puh. 040 160 2000

Email: info@pienvarastokeskus.fi

Pienvarasto Tampere

Tietoa Tampereen Pienvarastokeskuksesta

Pienvarastokeskus Tampere on avattu syksyllä 2019. Tampereen Pienvarastokeskukselta löytyy useita eri kokoisia pienvarastoja väliltä 1,5 m² – 20,0 m². Tämän lisäksi samassa kiinteistössä on vuokrattavissa myös autotallityyppisiä tiloja (>50 m²), jos pienvarastotilat jäävät liian pieneksi.

Tampereen Pienvarastokeskus sijaitsee Kaukajärven läheisyydessä Hankkion teollisuusalueen vieressä Vehmaisten kaupunginosassa osoitteessa Hyllilänkatu 3, 33730 Tampere. Kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet Tampereelta sekä Kangasalalta, joihin molempiin on autolla vain n. 10-15min ajomatka.

Vuokraa Pienvarasto Tampere

Pienvarasto Tampere

Varastojen käyttäminen Tampereen Pienvarastokeskuksessa on helppoa, sillä kaikki pienvarastot sijaitsevat maantasossa. Tampereella, kuten muissakin Pienvarastokeskuksissamme, on tallentava videovalvonta sekä kulunvalvonta, joita hyödyntämällä varmistetaan tavaroiden turvallinen säilytys. Modernit ja lämpimät tilat pitävät tavarat suojassa myös talven pakkasilta.

Tavaroiden vieminen pienvarastoon onnistuu helposti sisällä olevalta lastausalueelta. Lastausalueita Tampereelta löytyy kaksi molemmilta puolilta rakennusta, joten voit käyttää aina lähintä lastausaluetta tavaroiden siirtämistä varten. Auton tai pakettiauton saa ajettua nosto-ovesta sisälle lastausalueelle, josta on helppo viedä tavarat pienvarastoon. Tavaroiden kuljettamista pienvarastoihin meillä on helpottamassa rullakoita, nokkakärryjä sekä lavavaunuja. Pienvarastokeskuksemme ovat siistejä ja yleiset käytävätilat käydään siivoamassa säännöllisesti.

Translate »