PIENVARASTOKESKUS SALO

Pienvarasto Salo

Pienvarastokeskus Salo

Avoinna: 24/7 henkilökohtaisilla ovikoodeilla

Osoite: Tavolantie 7, 24800 Salo

Puh. 040 160 2000

Email: info@pienvarastokeskus.fi

Tietoa Salon Pienvarastokeskuksesta

Pienvarastokeskus Salo on avattu alkuvuodesta 2022. Salon Pienvarastokeskukselta löytyy eri kokoisia pienvarastoja väliltä 3,0 m² – 4,5 m².

Salon Pienvarastokeskus sijaitsee Turku-Helsinki moottorien välittömässä läheisyydessa läheisyydessä Tavolan alueella osoitteessa Tavolantie 7, 24800 Salo. Kiinteistö löytyy tien päästä ja siellä on hyvin pysäköintitilaa.

Pienvarasto Salo

Varastojen käyttäminen Salon Pienvarastokeskuksessa on helppoa, sillä kaikki pienvarastot sijaitsevat maan tasalla. Salon Pienvarastokeskuksessa on tallentava videovalvonta sekä kulunvalvonta, joita hyödyntämällä varmistetaan tavaroiden turvallinen säilytys. Lämmitetyt tilat pitävät tavarat suojassa myös talven pakkasilta.

Tavaroiden vieminen pienvarastoon onnistuu helposti ulkona olevalta lastauspaikalta. Auton tai pakettiauton saa ajettua katoksen alle lastauspaikalle, josta on helppo viedä tavarat pienvarastoon. Tavaroiden kuljettamista pienvarastoihin meillä on helpottamassa rullakko, nokkakärryt sekä lavavaunu. Pienvarastokeskuksemme ovat siistejä ja yleiset käytävätilat käydään siivoamassa säännöllisesti.

Translate »