PIENVARASTOKESKUS LOHJA-KESKUSTA

Pienvarasto Lohja-Keskusta

Pienvarastokeskus Lohja-Keskusta

Avoinna: 24/7 henkilökohtaisilla ovikoodeilla

Osoite: Takasenkatu 28, 08150 Lohja

Puh. 040 160 2000

Email: info@pienvarastokeskus.fi

Tietoa Lohja-Keskusta Pienvarastokeskuksesta

Pienvarastokeskus Lohja on yksi vanhimmista toimipisteistämme. Lohja-Keskusta Pienvarastokeskukselta löytyy useita eri kokoisia pienvarastoja väliltä 2,0 m² – 13,0 m².

Lohjan toimipisteemme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Takasenkatu 28, 08150 Lohja. Toimipiste on lähellä Lohjan keskustaa sekä 25-valtatietä, minkä takia sinne on helppo tulla kauempaakin esim. pääkaupunkiseudulta.

Pienvarasto Lohja

Lohjalla, kuten muissakin Pienvarastokeskuksissamme, on tallentava videovalvonta sekä kulunvalvonta, joita hyödyntämällä varmistetaan tavaroiden turvallinen säilytys. Lämpimät tilat pitävät tavarat suojassa myös talven pakkasilta.

Pienvarastokeskuksessa tavarat on helppo siirtää pienvarastoihin, sillä kaikki pienvarastot sijaitsevat maan tasalla. Tavaroiden vieminen pienvarastoon onnistuu helposti sisällä olevalta lastausalueelta. Auton tai pakettiauton voi ajaa lastausalueelle nosto-ovesta.

Tavaroiden kuljettamista pienvarastoihin meillä on helpottamassa rullakko, nokkakärryt sekä erillinen tavaran siirtokärry. Pienvarastokeskuksemme ovat siistejä ja yleiset käytävätilat käydään siivoamassa säännöllisesti.

Translate »