PIENVARASTOKESKUS LOHJA-VIRKKALA

Pienvarasto Lohja-Virkkala

Pienvarastokeskus Lohja-Virkkala

Avoinna: 24/7 henkilökohtaisilla ovikoodeilla

Osoite: Virkkalantie 2, 08700 Lohja

Puh. 040 160 2000

Email: info@pienvarastokeskus.fi

Tietoa Lohja-Virkkala Pienvarastokeskuksesta

Pienvarastokeskus Lohja-Virkkala on avattu loppuvuonna 2018. Lohja-Virkkala Pienvarastokeskus on meidän toimipisteistä pienimmästä päästä ja sieltä löytyy vain muutama kymmenen eri kokoista varastoa väliltä 3,0 m² – 27,0 m² .

Lohjan Virkkalassa osoitteessa Virkkalantie 2, 08700 Lohja sijaitseva Pienvarastokeskuksemme sijaitsee Virkkalan keskustan lähettyvillä lähellä valtatietä 25. Virkkalan Pienvarastokeskukseltamme on lyhyt matka niin Lohjan keskustaan kuin Raaseporin ja Inkoon puolellekin..

Pienvarasto Lohja-Virkkala

Virkkalan Pienvarastokeskuksessa kaikki pienvarastot sijaitsevat maan tasalla, joten tavaroiden vieminen varastoon onnistuu helposti. Tavaroiden kuljettamista pienvarastoihin meillä on helpottamassa rullakko sekä nokkakärryt. Lämpimät tilat pitävät tavarat suojassa myös talven pakkasilta.

Tavaroiden vieminen pienvarastoon onnistuu helposti suoraan nosto-oven edestä. Sisälle asti ei pääse ajamaan autolla, mutta tavaroiden kantomatka on lyhyt. Virkkalassa niin kuin kaikissa muissakin pienvarastokeskuksissamme on tallentava videovalvonta, jolla valvomme pienvarastojen käyttöä ja sitä, että asiakkaidemme tavarat pysyvät turvassa. Pienvarastokeskuksemme ovat siistejä ja yleiset tilat käydään siivoamassa säännöllisesti.

Translate »