PIENVARASTOKESKUS LAHTI

Pienvarasto Lahti

Pienvarastokeskus Lahti

Avoinna: 24/7 henkilökohtaisilla ovikoodeilla

Osoite: Kisällinkatu 8, 15170 Lahti

Puh. 040 160 2000

Email: info@pienvarastokeskus.fi

Tietoa Lahden Pienvarastokeskuksesta

Pienvarastokeskus Lahti on avattu loppuvuodesta 2020. Lahden Pienvarastokeskukselta löytyy useita eri kokoisia pienvarastoja väliltä 1,5 m² – 15,0 m². Tämän lisäksi samassa kiinteistössä on vuokrattavissa myös autotallityyppisiä tiloja (>30 m²), jos pienvarastotilat jäävät liian pieneksi.

Lahden Pienvarastokeskus sijaitsee Tonttilan kaupunginosassa osoitteessa Kisällinkatu 8, 15170. Kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet Lahden keskustasta, josta on vain noin 10 min ajomatka. Myös muualta Lahden Pienvarastokeskukselle on helppo kulkea autolla lähellä olevien isojen teiden ansiosta.

Pienvarasto Lahti

Varastojen käyttäminen Lahden Pienvarastokeskuksessa on helppoa, sillä kaikki pienvarastot sijaitsevat maantasossa. Lahdessa on tallentava videovalvonta sekä kulunvalvonta henkilökohtaisilla kulkukoodeilla, joita hyödyntämällä varmistetaan tavaroiden turvallinen säilytys. Modernit ja lämpimät tilat pitävät tavarat suojassa myös talven pakkasilta.

Tavaroiden vieminen pienvarastoon onnistuu helposti sisällä olevalta lastausalueelta. Lastausalueita Lahdesta löytyy kaksi eri puolilta Pienvarastokeskusta, joten voit käyttää aina lähintä lastausaluetta tavaroiden siirtämistä varten. Auton tai pakettiauton saa ajettua nosto-ovesta sisälle lastausalueelle, josta on helppo viedä tavarat pienvarastoon. Tavaroiden kuljettamista pienvarastoihin meillä on helpottamassa rullakoita, nokkakärryjä sekä lavavaunuja. Pienvarastokeskuksemme ovat siistejä ja yleiset käytävätilat käydään siivoamassa säännöllisesti.

Translate »