PIENVARASTOKESKUS KOUVOLA

Pienvarasto Kouvola

Pienvarastokeskus Kouvola

Avoinna: 24/7 henkilökohtaisilla ovikoodeilla

Osoite: Pohjankorventie 17, 45740 Kouvola

Puh. 040 160 2000

Email: info@pienvarastokeskus.fi

Tietoa Kouvolan Pienvarastokeskuksesta

Pienvarastokeskus Kouvola on avattu alkuvuodesta 2022. Kouvolan Pienvarastokeskukselta löytyy useita eri kokoisia pienvarastoja väliltä 3,0 m² – 12,0 m². Tämän lisäksi Kouvolaan on tulossa paljon lisää pienvarastoja vielä myöhemmin.

Kouvolan Pienvarastokeskus sijaitsee Kuusankosken kaupunginosassa osoitteessa Pohjankorventie 17, 45740 Kouvola. Navigaattori ei välttämättä osaa ohjata ihan Pienvarastokeskuksen pihalle asti, mutta kun Pohjankorventieltä kääntyy juuri Sammakkolammen vieressä menevälle tielle, niin löytää kyllä perille. Kiinteistömme pienvarastoille on vain reilu 10 km Kouvolan keskustaan, joten sinne on helppo tulla.

Pienvarasto Kouvola

Varastojen käyttäminen Kouvola Pienvarastokeskuksessa on helppoa, sillä kaikki pienvarastot sijaitsevat maantasossa. Kouvolan Pienvarastoilla on tallentava videovalvonta sekä kulunvalvonta henkilökohtaisilla ovikoodeilla, joita hyödyntämällä varmistetaan tavaroiden turvallinen säilytys. Lämmitetyt tilat pitävät tavarat suojassa myös talven pakkasilta.

Tavaroiden vieminen pienvarastoon onnistuu helposti sisällä olevalta lastausalueelta. Auton tai pakettiauton saa ajettua nosto-ovesta sisälle lastausalueelle, josta on helppo viedä tavarat pienvarastoon. Tavaroiden kuljettamista pienvarastoihin meillä on helpottamassa rullakoita, nokkakärryjä sekä lavavaunuja. Pienvarastokeskuksemme ovat siistejä ja yleiset käytävätilat käydään siivoamassa säännöllisesti.

Translate »