PIENVARASTOKESKUS JYVÄSKYLÄ

Pienvarasto Jyväskylä

Pienvarastokeskus Jyväskylä

Avoinna: 24/7 henkilökohtaisilla ovikoodeilla

Osoite: Hakkutie 9, 40320 Jyväskylä

Puh. 040 160 2000

Email: info@pienvarastokeskus.fi

Tietoa Jyväskylän Pienvarastokeskuksesta

Pienvarastokeskus Jyväskylä on avattu keväällä 2019. Jyväskylän Pienvarastokeskukselta löytyy useita eri kokoisia pienvarastoja väliltä 2,0 m² – 20,0 m².

Jyväskylän Pienvarastokeskus sijaitsee Seppälänkankaan teollisuusalueella tien päässä. Kiinteistölle on hyvät kulkuyhteydet Jyväskylän keskustasta, joista on autolla vain n. 10 min ajomatka varastolle.

Pienvarasto Jyväskylä

Varastojen käyttäminen Jyväskylän Pienvarastokeskuksessa on helppoa, sillä kaikki pienvarastot sijaitsevat maantasossa. Jyväskylässä, kuten muissakin Pienvarastokeskuksissamme, on tallentava videovalvonta sekä kulunvalvonta, joita hyödyntämällä varmistetaan tavaroiden turvallinen säilytys. Modernit ja lämpimät tilat pitävät tavarat suojassa myös talven pakkasilta.

Lastausalueita Jyväskylästä löytyy kaksi, joten voit käyttää aina lähintä lastausaluetta tavaroiden siirtämistä varten. Tavaroiden vieminen pienvarastoon onnistuu helposti sisällä olevalta lastausalueelta tai toiselta lastausalueelta katoksen alta. Auton saa ajettua nosto-ovesta sisällä olevalle lastausalueelle. Tavaroiden kuljettamista pienvarastoihin meillä on helpottamassa rullakoita, nokkakärryjä sekä lavavaunuja. Pienvarastokeskuksemme ovat siistejä ja yleiset käytävätilat käydään siivoamassa säännöllisesti.

Translate »